Despre noi

Farurile Restore Wipes – dezvoltate în 2014, iar în ultimii doi ani au fost utilizate la multe serviceuri auto, spălătorii și de către persoane independente, cu rezultate excelente. Folosirea kitului reduce mătuirea farurilor și oferă un aspect nou și lucios, fără a deteriora farurile. În plus, oferă un strat protector de la lumina ultravioletă, astfel încât farurile să rămână curate un timp îndelungat, fără a fi nevoie să le înlocuiți.

Kiturile de restabilire a farurilor permit oricui să realizeze o restaurare profesională a farurilor la o fracțiune din cost. Curățarea ambelor faruri durează mai puțin de două minute și implică trei pași simpli, care sunt clar descrise pe ambalaj.

Vă rugăm să rețineți: Acest produs nu elimină acumularea de ciuperci sau de calciu ca rezultat al lustruirii în trecut a farurilor. Pentru ciuperci sau acumulări de calciu, farul trebuie lustruit cu șmirghel de 2000. După ce s-a îndepărtat calciul / ciuperca, șervețele de restaurare a farurilor pot fi utilizate pentru curățarea / lustruirea și reînnoirea stratului de protecție.

Back to top